Onze missie

DeCeFloor staat voor jarenlange ervaring, eerlijkheid en TOP-kwaliteit. Wij kiezen bewust voor producten en materialen waar wij als personeel volledig achter staan. Zodat gelijk welke nieuwe uitdaging op ons pad komt wij deze met beide handen tot een goed einde brengen. Ben je een particulier met 1000 en 1 vragen, wij zullen jullie stuk voor stuk helpen. Zodat ook jij trots bent op het eindresultaat.

DeCeFloor brengt als solide partner de haar toevertrouwde opdrachten voor elke betrokken partij tot een goed einde te brengen.

DeCeFloor onderscheidt zich door met haar klanten/opdrachtgevers mee te denken in het aanbieden van oplossingen voor al hun decoratiewerken en bovenal voor al hun decoratievragen. Daarnaast werkt DeCeFloor ook aan een bedrijfsklimaat waarin werknemers zich goed voelen en zich kunnen ontplooien. DeCeFloor wil ook in de toekomst een goed gestructureerd bedrijf zijn met gezonde bedrijfsresultaten. Alleen op die manier kan DeCeFloor ook de maatschappelijke projecten waarin zij zich engageert, blijven steunen.